header

  • Här lägger du ditt bud, auktionerna kommer avslutas klockan 15:00 den 28, 29, 30 och 31 december. (vilken vara som går vilken dag återkommer vi till lite senare)

Altandörr

Tradeit.ax skänker en altandörren med Alu tröskel till SteelFMhjälpen. Dörren är:
970mm Bred  - 2070mm Hög
3 glas fönster.
Spröjs inne mellan termoglaset! (på detta sätt är dom aldrig ivägen vid tvätt).
Höger hängd sett inifrån.
Handtag enbart på insidan.
Montering ingår ej. Läs mer om dörren här>>
Värde €850

Ledande bud: €100,-

Värmepump

Kaspars Repelis på REP  VVS Ab donerar en Daikin SENSIRA 25 luft-luftvärmepump inklusive installation till SteelFMHjälpen.

IInstallationskit ingår med arbetsbrytare, väggkonsoler, kylrör och ca 5 meter elkablar.
Installationen ingår också på fasta Åland men budgivaren ordnar el fram till värmepumpens arbetsbrytare. Värde över €1800
Ledande bud: €600

Williams Buss

Samla företaget, föreningen eller kompisgänget (upp till 50 personer) och åk med en privat buss med chaufför från Williams Buss till Stockholm över en dag.
Bussen blir er, en valfri dag under år 2020.
Givetvis sker båtresorna med Eckerö Linjen och om så önskas kan Eckerö Linjen hjälpa till med förslag på aktiviteter/program. (Värde ca €1000,-)

Ledande bud: €200

Tyngdlyftare

Börje Gottberg skänker denna träskulptur  gjord av överbliven ved ifrån Fågelberget.  "Tyngdlyftaren" är början på en serie och höjden är ca 600mm.

Ledande bud : €50

Middag på konsulatet

Sveriges Generalkonsul Claes Hammar bjuder in till en exklusive visning av generalkonsulatet inklusive en tre rättersmiddag med goda viner, champagne till fördrink och avec till kaffet.
Den skicklige svensk-åländske kocken Tim Granesäter har lovat att laga en fin middag enbart av närproducerade råvaror.
Gäller för två personer.
Lägg dit bud på något som annars inte går att köpa.

Ledande bud: €140

Flygfoto Åland

Flygfoto Åland vill stöda SteelFMhjälpen genom att skänka en virtuell rundtur bestående av 3 st sammankopplade eller enskilda 360-bilder.

En bild säger 1000 ord, så tänk vad mycket en bild i alla riktningar säger! Det är ett ypperligt sätt för företag (ex. hotell, stugbyar, restauranger, köpmän, mäklare och husförsäljare, museer m.m.) visa upp sin anläggning eller unika miljö som man kan erbjuda till sina kunder! Med en virtuell rundtur på din hemsida får dina kunder eller blivande gäster en bättre uppfattning om vad du har att erbjuda och får en helt annan överblick av det du har att erbjuda dem.

Dessa 360-bilder är lätta att lägga in på din hemsida och innefattar inte några dyra utvecklingskostnader. Det tar inte heller upp något utrymme på dina servrar, och behöver du byta ut en text, bild eller annan info så sköter Flygfoto det åt dig utan att du behöver göra några ändringar på din hemsida.
Ta gärna en titt på demot från Blomstringevägen här ovanför!
Totalt värde: 613 euro (Värdet gäller enbart fotografering på “fasta” Åland)

Ledande bud : €150

Bo torge tavla

Bo Torgé skänker återigen en tavla till SteelFMhjälpen.. Storleken är 900*1160mm

Ledande bud : € 50

Turkisk lampa

Rosenblads Trädgårdsbutik på Västra utfarten skänker en Turkisk handgjord lampa (värde €450,-) till SteelFMhjälpens auktion 

Ledande bud : € 100

Viking Grace

Viking Line skänker följande till SteelFMhjälpen:
Lyxkryssning med Viking Grace (Mar-Åbo-Sto-Mar) Start kl. 14.10 i Mariehamn och retur nästa dag kl. 14.25 i Mariehamn.
I den lyxiga dygnskryssning  ingår:
-          Premiumhytt med dubbelsäng
-          spainträde för två personer
-          3-rätters middag inklusive måltidsdryck i à la carte-restaurang Oscar
-          Premiumfrukost med ett glas bubbel.
-          Och en liten överraskning! 
 Ombord väntar ett dygn fyllt av matupplevelser, underhållning, shopping i Östersjöns största taxfreeavdelning och en unik spa- och wellnessavdelning med olika bastur, jacuzzi, och en svalkande snögrotta. (Värde: ca €600)

Ledande bud: 

Leilas Tavla

Abstrakt målning av Leila Öhman
Tavlan är målad med Alcohol Ink på ett syntetiskt specialpapper. Alcohol Ink är ett relativt nytt medium som snabbt blivit populärt, speciellt i USA. Det är ett bläck som skapar starka och vibrerande färger. Tavlans totala mått är 40x50 cm.

Leila: 
Jag har målat i hela mitt liv, men de senaste 8 åren har jag satsat mer på mitt konstnärskap genom att både gå kurser på Medis och utanför Åland. Jag tycker om att experimentera och utforska nya tekniker och färger men varvar alltid med mer traditionellt och figurativt målande. Förutom Alcohol Ink jobbar jag mycket i akvarell och akryl. Jag har haft några utställningar här på Åland och 2020 planerar jag åtminstone en utställning där jag kommer att visa fler verk i Alcohol Ink.

Ledande bud: € 100

Tallink Silja


Tallink Silja bidrar till  SteelFMhjälpens  onlineauktion med en Två-huvudstäders-kryssning (48h) i Deluxe-klass inklusive specialfrukost (Symphony / Serenade). Läs mer om kryssningarna här>>
(Värde ca €750)
Ledande bud: €190

Utomhusgungstol

Handgjorda utemöbler ifrån den åländska skogen. Alandia Limfog Ab i Mörby, skänker en utomhus gungbar däcksstol med fotpall och sidobord tillverkade efter gamla principer.
Armstöden är något förstorade så att man lätt kan placera t.ex. tallrikar eller glas på dem och naturligtvis är alla skruvar och bultar rostfria.

Ledande bud: €150

Havsvidden

Havsvidden Resort erbjuder återigen ett svithus samt ett harmonipaket för två personer .Huset är fullt utrustade för boende året runt. Alla svithus är individuellt inredda med en öppen planlösning, dubbelsäng, soffhörna och pentry, samt badrum med bastu och badkar. Varje Svithus har en rymlig terrass mot havet.

I harmonipaket ingår

  • eftermiddagskaffe mellan 14-16:00 med hembakta godsaker, ost och dryck.
  • På kvällen avnjuter ni en 3-rätters middag som vårt duktig köksteam har komponerat med säsongens primörer.
  • Nästa morgon ingår givetvis frukost
    (värde €480)

Ledande bud: €550

TEsla i tre dygn

Testa en TESLA, i tre dygn. Anders Wiklund erbjuder dig att buda på hans fulladdade Tesla och använda den fritt i tre hela dygn. Kör hållbart, utan bensin på grön el och känn framtiden redan idag.

Ledande bud : €85

Micke Björklund

Succén är tillbaka, för tredje året i rad.. En av de "hetaste" objekten i vår onlineauktion förra året var att du kunde få Ålands egen kändiskock MICKE BJÖRKLUND ifrån Smakbyn hem till dig (på fasta Åland) och tillaga en tre rätters middag för sex personer.  
Vinnande bud 2017 -  € 980,-
Vinnande bud 2018 - € 850

Ledande bud: € 600,-

Em-tröjan

Signerad matchtröja från spelarna som tog Finland till sitt historiska, första slutspel. Här finns autografer av flera storstjärnor som t.ex Norwich-anfallaren Teemu Pukki och Bundesliga målvakten Lukas Hradecky. Tröjan ifråga är donerad av Albin Granlund.

Ledande bud : € 199

Glada Laxen

Även en annan av fjolårets attraktivaste erbjudanden återkommer igen. Vad sägs om en semesterupplevelse utöver det vanliga, på hemmaplan. Lägg ditt bud på en resa  för fyra personer att njuta av i maj-juni 2020 till den vackraste skärgården i världen.

I paketet ingår att du tillsammans med tre andra personer får en exklusiv transport med Ålands Sjöräddningssällskap r.f. fantastiska Svante G tryggt, snabbt och säkert till Restaurang Glada Laxen på Bärö.

Där väntar Henrik med en kulinarisk middag och kvällen avslutas sedan med att du kan utforska och uppleva en del av Ålands härligaste skärgård följt av övernattning för alla fyra i två dubbelrum, givetvis ingår frukost. (hemresan fixar du själv med Alfågeln)

Ledande bud : € 250