29321504-dsLuY
BUDGIVNINGARNA STARTAR DEN 1 DECEMBER!


BASTUKVÄLL MED POOLARNA

Adlon Pizzeria och Sportsbar (Ålandhotels) vill i förmån för SteelFMhjälpen och Klubbhuset Pelaren skänka ett bastupaket som inkluderar en bastukväll tillsammans med 10 stycken av dina vänner. Det ingår givetvis poolbad samt pizza och dryck från Adlon Pizzeria och Sportsbar!


VÄRDE: 280 €
NUVARANDE BUD:
SLUTGILTIGT BUD:


 


 


 

ROBOTGRÄSKLIPPARE

Lantbruk.ax sponsrar i förmån för SteelFMhjälpen och Klubbhuset Pelaren en auktion där den som sätter det vinnande får en Viking MI 632 P robotgräsklippare med ett värde av 2400 €! Klippytan är 4000 m2 och klipparen har givetvis utbytbara klippblad. Batterikapaciteten är hela 194 Wh.

VÄRDE: 2400 €
NUVARANDE BUD:
SLUTGILTIGT BUD:

TAVLA AV
JONAS WILÉN

För fjärde året i rad ställer vår favoritkonstnär Jonas Wilén upp skapar en tavla under vår direktsändning. Notera alla detaljer, djupet, tanken och finesserna. Den här tavlan är unik, vinnande budet ifjol låg på 1250 €. Det här blir det sista objektet som går under klubban på SteelFMhjälpens auktion den 31 december innan kl 12:00.


VÄRDE: OVÄRDELIG
NUVARANDE BUD:
SLUTGILTIGT BUD:
 

WEEKEND
PÅ BÄRÖ

En semesterupplevelse utöver det vanliga, på hemmaplan! Lägg ditt bud på en resa i Ålands skärgård för fyra personer att njuta av i maj-juni 2021. I paketet ingår att du tillsammans med tre andra personer får en exklusiv transport med Ålands Sjöräddningssällskap r.f. till
Restaurang Glada Laxen på Bärö.


Där väntar Henrik med en kulinarisk middag och kvällen avslutas sedan med att du kan utforska och uppleva en del av Ålands härligaste skärgård följt av övernattning för allihopa i två dubbelrum, givetvis ingår även frukost. (hemresan fixar du själv med Alfågeln).

VÄRDE: -
NUVARANDE BUD:
SLUTGILTIGT BUD:

NATT PÅ HJORTÖ

Hjortö är drömstället för dig som tycker om att njuta av sjöutsikt och solnedgångar, bada, simma, fiska, promenera, ro eller paddla. Stugor finns i Hjortö, Saltvik, en naturskön plats vid en skyddad havsvik ca 30 km från Mariehamn. Vi skänker i förmån för SteelFMhjälpen 2020 en natt i Stuga 6 eller 8. Presentkortet du budar på kan användas fram till midsommarafton 2021. Läs mer om oss på www.hjorto.com


VÄRDE: 300 €
NUVARANDE BUD:
SLUTGILTIGT BUD:


 

LYXPAKETET

Hotell Pommern och Kvarter5 (Ålandhotels) skänker ett lyxpaket för två personer till SteelFMhjälpens auktion. Värde ca 450 €. I Lyxpaketet ingår: en natt för två i superior-dubbelrum på hotell Pommern inkl. frukost, välkomstpaket på rummet, 3-rättersmeny på Kvarter5 med dryck.

VÄRDE: 450 €
NUVARANDE BUD:
SLUTGILTIGT BUD:

SÄSONGSBILJETT FÖR BÅT

Mariehamns Seglarförening r.f  deltar i årets SteelFMhjälpen och skänker en unik "Säsongsbiljett för en båt". Vinnande bud av denna biljett har möjlighet att ha sin båt tryggt i MSF:s gästhamn under hela säsongen 2021 (maj-oktober). Biljetten inkluderar ström. Biljetten är unik eftersom att de annars endast säljer biljetter till gästande båtar per dygn.


VÄRDE: ca. 600 €
NUVARANDE BUD:
SLUTGILTIGT BUD: