Här kan du se alla auktioner som skapats i förmån till Ålands Barnfond, de klubbas till högsta bud under sändningsveckan 20-23 december. Du kan börja ge ett bud på det objekt/upplevelse som intresserar dig mest från och med den 1 december kl. 08:00. Regler och hur du budar kommer du att kunna ta del av inom kort. När budet klubbats och vi kontaktat dig som vinnare betalas den vinnande summan in till Ålands Barnfonds insamlingskonto eller genom vår betalsida. Företag som budat hem ett objekt eller en upplevelse kan begära att få en faktura på beloppet. Vi hoppas att inbetalningarna görs så fort som möjligt efter att det klubbas så vi kan redovisa insamlingen så fort som möjligt!

Silvärskär Islands auktionerar ut ett dygns övernattning på Sviskär för 1-4 personer. Välkommen att njuta av stillheten på Sviskär! AUktionsvinnarna hämtas av Sviskärs värd vid Silverskärs hamn och efter en kort båtfärd angör ni Sviskärs brygga. Eremitkojan med fyra bäddar står bäddad och iordningsställd för er vid ankomst, men ingen mat eller dryck finns på plats, förutom baskryddor, te, kaffe och socker m.m. Stugan är utrustad med husgeråd, gaskylskåp, gasspis samt utegrill. En egen strandbastu finns att använda fritt. Auktionensvärde är 410 €.

Inled året med att skämma bort dig själv, i två timmar! Salong La Bella auktionerar ut en special behandling i förmån till Steelfmhjälpen och Ålands Barnfond. Två timmar av egen tid. Behandlingen börjar  med en härlig massage i 30 minuter, följt av en ansiktsbehandling som inkluderar färgning av  både fransar och bryn. Tidpunkt för behandlingen är valfri och bestäms i samverkan med Salong La Bella. Värdet på denna härliga behandling är 135 €.

Mariehamns Seglarförening deltar i årets SteelFmhjälpen och skänker en unik säsongsbiljett för en båt. Vinnande bud av denna auktion har möjlighet att ha sin båt tryggt i MSF:s gästhamn under hela säsongen 2022 (1 maj-31 oktober). Biljetten inkluderar också ström. Biljetten är unik eftersom att de annars endast säljes dygnsbiljetter till gästande båtar.

Adlon Pizzeria och Sportsbar (Ålandhotels) vill till förmån för SteelFMhjälpen och Ålands Barnfond skänka ett bastupaket som inkluderar en bastukväll tillsammans med 10 stycken av dina vänner. Det ingår givetvis svalkande poolbad samt mumsig pizza och dryck från Adlon Pizzeria och Sportsbar en våning upp! 

Middag för tre tillsammans med Mark Levengood till förmån för Ålands Barnfond, kan det bli bättre?! Middagen avnjuts på Boquerian där ni tillsammans får avnjuta deras tapasmeny. Förrätten är Boqueria-bricka med tre sorters ostar, charkuterier, oliver med mera och inkluderar även champagne. Huvudrätten inkluderar fyra valfria snacks eller tapas från tapasmenyn och två valfria drycker. Efterätten väljer du också helt fritt från menyn och där ingår även kaffe med avec. Datumet för middagen enligt överenskommelse. Middagens värde är 400 € men upplevelsen ovärderlig.

Investera i dig själv, det absolut bästa sättet att hålla sig frisk och hålla sin hälsa i skick! Avancia auktionerar till förmån för Ålands Barn ut 12 månaders fri träning där allt ingår. Gymma på två gym, nyckelgym, brett gruppträningsschema med cirka 200 pass både med instruktörer och virtuellt. Dessutom ingår också tre stycken PT-träffar inklusive en konsultation.  Träna, träffas och trivs på Avancia! Paketets värde är 962 €. 

Hotell Pommern och Kvarter5 (Ålandhotels) skänker till förmån för Ålands Barnfond och Steelfmhjälpen ett lyxpaket för två personer. I Lyxpaketet ingår det en härlig natt för två i superior-dubbelrum på hotell Pommern i Mariehamn, paketet inkluderar också en komplett frukost, välkomstpaket på rummet och 3-rättersmeny på Kvarter5 med dryck. Värde på detta paket uppstiger till ca 450 €.

Åk på en trevlig kryssning med tre av dina vänner. Eckerö Linjen auktionerar ut  en nöjeskryssning på M/S Eckerö för fyra personer. Resan startar med Williams Buss från Bussplan. På utresan serveras en  3-rätters (valfri) meny i a’ la carte-restaurang Rospiggen, och på tillbakavägen kan ni  njuta av underhållningen i baren. Vid ankomst till Eckerö står bussen och väntar på att köra er tillbaka till Mariehamn. Åk på en trevlig kryssning med tre av dina vänner. Värde cirka 230 €.

Buda hem en lyxig övernattning i dubbelrum för två, inklusive trerätters middag och frukost på Björnhofvda gård i Eckerö. En upplevelse utöver det vanliga! Kom och upplev naturen och skärgården i en engelsk/ åländsk inspirerad miljö där du har tid att slappna av och njuta. Datum och tid för övernattningen kommer du överens med värdparet Hans och Jackie (ej 20.6-20.8). Värdet på denna lyxövernattning är 320 €.