Ge ditt bidrag till Ålands Barnfond genom att betala direkt in på insamlingskontot.
Alla inbetalade medel går direkt till barnfonden, utan omvägar.

 

MOTTAGARE: Ålands Barnfond r.f

IBAN: FI95 6601 0010 7183 02
BIC: AABAFI22


Lämna gärna ett meddelande eller hälsning i meddelanderutan!

STÖD ÅLANDS BARNFOND, VINN EN PLATS TILL KUNDVAGNSRACE!
Var med och bidra med minst 10 € till insamlingen genom inbetalning till Ålands Barnfonds kontonummer (eller via betalappen) så är du med och tävlar om platsen till kundvagnsrace på Sparhallen!  Större inbetalning ger större chans att vinna! 10 € ger dig en lott, 20 € två lotter osv. Det du behöver göra för att vara med är att skriva ditt telefonnummer i meddelandefältet vid inbetalning, så att vi kan kontakta dig vid eventuell vinst.

Vinnaren har 3 minuter på sig att plundra valfria hyllor hos Sparhallen i köpcentret Maxinge. Max en vara ur varje produktkategori/hyllskepp, till exempel ett paket gardiner, en ost, en bastuhink osv. Vinnaren delges den 22 december på våra sociala medier och kontaktas per telefon.
Vinnaren skall ha möjlighet att plundra butiken den 23 december.

STÖD ÅLANDS BARNFOND, VINN EN SAMSUNG GALAXY TAB A7!
Titta hit om du är kund hos Ålcom! Mellan den 1 december och 22 december finns det chans att vinna en Samsung Galaxy Tab A7 värde 299 €. Det du behöver göra är att skicka in "BARN" till 16481 och på så sätt får du en lott till tävlingen. Skickar du in två SMS får du två lotter osv. du kan skicka in hur många SMS du vill för att ha större chans att vinna.

Ett SMS kostar 5 € och alla pengar går direkt till Ålands Barnfond. Vinnaren kontaktas den 23 december i vår livesändning. OBS! Endast kunder hos Ålcom kan delta i detta initiativ.