header

Hur kan jag bidra?

Företag

Vill du skänka tjänster/varor eller produkter till SteelFMhjälpen är det bara att kontakta oss så hittar vi på ett sätt att maximera värdet ur din gåva. 

Det kan vi göra via vår onlineauktion (värdet bör dock överstiga €500,-) som pågår under hela decmeber och avslutas måndagen den 31 december i glasburen på torget.
(Se motsvarande auktioner>> ifrån förra året)

Är vädet över €100,- kan vi genomföra en  "pop-up" auktion via vår facebooksida, direkt i radion eller spontant ifrån glasburen på torget under maratonsändningen. Eller så kombinerar vi ditt erbjudande med något annat företag och gör ett exklusivt paket av det.

Vill du skänka något till vårt lotteri, så uppskattar vi alla initiativ.

Ett gott exempel från förra året:
Rökeri Kiosken
 tillverkade och sålde sin fantastiska senap under december och lämnade över alla intäckter till SteelFMhjälpen. Totalt €2444,-

Föreningar

 Vill du eller din förening göra något för SteelFMhjälpen såsom att arrangera någon välgörenhetstillställning (match, teater, utmaning etc) och få uppmärksamhet av oss är det bara att höra av er, 

Ett exempel från förra året:
Lions Club Södra Åland  sålde julgranar till förmån för SteelFMhjälpen

Organisationer

Förra året valde Finströms kommunfullmäktige (inklusive alla tjänstemän) att avstå sina arvoden under decembers fullmäktigemöte till förmån för SteelFMhjälpen. (totalt €1200,-)

Ett annat exempel från förra året:
Centern på Åland  sålde glögg och pepparkakor utanför buren på torget och skänkte allt till SteelFMhjälpen

Privatpersoner

Du kan göra en inbetalning med bankkort eller genom din internetbank. (kontonummer, e-betalning öppnar den 3 december). 

Om du vill bidra med kontanter - kom till Torget och lämna dem direkt i glasburen eller lägg det i någon av våra insamlingsbössor.
VIll du hjälpa till under december månad, hör av dig.

Eller kanske starta en insamling via ditt Facebook-konto. Läs mer hur du gör det här>>

Silver sponsorer 2018