header

tagna initativ

På Lucia den 13 december kommer MKAB:s ”galne” cyklist Janne Bruhn cykla så långt han hinner på ”Londons gator”.  Det gör han under butikens öppettider mellan 08:30-17:00. (se banan han kommer cykla här>>)

Följ hans lopp i Skyltfönstret på Skarpansvägen, i butiken eller LIVE på  SteelFMhjälpens hemsida där vi kommer LIVE-Streama hans kamp mot klockan för att komma så långt som möjligt.

Gissa även hur många kilometer han kommer cykla i sin cykelsimulator under arbetsdagen och de som gissar närmast är med i utlottningen av fantastiska priser:

  • 24” skärm ifrån BENQ,
  • Huawei Bluethooth högtalare,
  • Garmin klockor
  • F-secure Antiviruspaket. 
Du kan även skänka en slant till SteelFMhjälpen samtidigt som du gissar. Gissar gör du fysiskt i butiken den 13 december.

28 - 31 December bidrar du som TURFar på Åland  till SteelFMHjälpen
Genom att helt enkelt spela Turf och ta zoner på Åland så ökar summan som skänks till välgörenhet.
För VARJE gång en Åländsk zon tas i spelet under perioden så ges en summa (som ökar desto fler deltagare/givare det blir) till SteelFMHjälpen.

Mer info kommer inom kort men här>> kan du se hur många, och vem, som tagit zoner under perioden: 

Ålands Björntjänster Ab kommer i samarbete mellan Mariehamns Pensionärsförening & Damkommittén servera ärtsoppa på ekologiska åländska ärter ifrån Överängs på lördagen den 29 december ifrån klockan 16:00 utanför SteelFMhjälpens glasbur på torget.

Ärtsoppan serveras så länge den räcker och den är gratis för alla men de som har möjlighet att ge en frivillig avgift skall veta att alla intäkter går oavkortat till SteelFMhjälpen.
 

Rökeri Kiosken Ab meddelar att de som utlovat kör ett "julsenapsrally" till förmån för SteelFMhjälpen i år igen.

490 stycken glasburkar är redan beställda  och de kommer säljas i kiosken i Strandnäs för €7,- per burk och HELA summan går som fjolåret oavkortat till SteelFMhjälpen. Säljperiod 13/12-31/12
 

Förra året såldes 376 burkar senap i Rökri Kiosken och totalt överlämnades €2444,- till SteelFMhjälpen.

Viking Line och Viking Line Buss bidrar till SteelFMhjälpen genom att ge 5 % av försäljningen av alla våra presentkort som säljs under perioden 30.11-21.12.2018.

Presentkorten säljs endast i Resebutiken på Åland och är den perfekta julklappen till den som gillar resor och upplevelser. 
Köp ett presentkort för en viss summa eller välj en specifik resa.
Kom in till oss på Storagatan 3, så fixar vi klappen!
Ge dina nära och kära fina minnen för livet

Ålands Motionsförbund meddelade idag att deras 37:de  upplaga av NYÅRSRUSET kommer arrangeras precis som vanligt klockan 12:30 på nyårsafton. Den frivilliga deltagaravgiften kommer gå till SteelFMhjälpen.
Läs mer här>> 

Här är några av de artister som redan tackat JA till att uppträda i vår glasbur på torget under vår 84 timmar långa direktsändningen som vi kör den 28-31 december.

Alla dessa fantastiska artister ställer upp till förmån för vår insamling som går till "ensamma och ekonomiskt utsatta äldre på Åland". Pengar som kommer in under kampanjen går oavkortat till Folkhälsan på Ålands äldrefond. Läsa mer här>>

Vill du som artist, företag, förening eller organisation hjälpa oss hjälpa. Hör av dig så gör vi något riktigt bra tillsammans. 

Förra året överräckte Centern på Åland över €500,- till SteelFMhjälpen efter att de serverat glögg några timmar utanför glasburen på torget. I år är de tillbaka igen. Tack centern att ni är med och gör skillnad. 

Även i år skänker ProPolish Bilvård 10% av all presentkortsförsäljning till SteelFMhjälpen. Just nu så kan du även vara med i utlottningen av ett presentkort på €200,- om du besöker deras Facebooksida.
Tack Conny för att du hjälper oss hjälpa.

Under december månad kommer Pub Stallhagen arrangera fyra spelningar och servera en  2-rättersmiddag till dig som uppskattar bra musik och god mat. En del av all försäljningen kommer gå till SteelFMhjälpen. Spelningarna är som följer:
7 dec - Kitto
8 dec - Perfect Blue Sky
28 dec - O´Really
29. dec - Green Fish
Boka in kvällarna redan nu. Bordsbokningar från klockan 18:00 på Tel. 0457 344 8500

Rosenblads Trädgårdsbutik vid västra utfarten och BlomsterTing i Maxinge kommer även i år stödja SteelFmhjälpen bla. med att skänka 10% av ALL  presentkortsförsäljning i december till insamlingen. 

Emmaus Åland och Emmaus Returcafé kommer genom SteelFMhjälpen donerar 100 stycken lunchkuponger till Folkhälsans äldrefond. Detta för att utsatta äldre personer ska få äta gott och hälsosamt tillsammans med vänner, barn, barnbarn eller någon annan. 
Samtidigt utmanar Emmaus Returcafé alla andra lunchrestauranger på Åland att göra något liknande.
Antar ni utmaningen? 

Tryck på bilden för att se vilka som deltar. Tryck på bilden för att se vilka som deltar.
Lördagen den 29 december klockan 19:00 ställer över 35 artister och musiker upp med en välgörenhetskonsert i St Görans kyrka i Mariehamn under ledning av Anders Laine.

Mer information om konserten kommer inom kort, men boka in kvällen i din kalender redan nu. Detta vill du inte missa.
Vi är så glada att kunna berätta att Jonas Wilén återkommer till vår "glasbur" i år igen. Förra året inbringade hans tavla €1000,- till insamlingen.

Gilla honom gärna på Facebook>>  Det gör vi.