29321504-dsLuY

STEELFM KALENDER 2021

Programledarna på SteelFm har inför årets SteelFmhjälpen knåpat ihop en kalender med fokus på psykisk ohälsa. Kalendern kommer att finnas att köpa från och med 1 december hos Steel Fm för MINST 10 e, men givetvis får du betala mera för denna unika kalender. Alla inkänade slantar skänker vi till SteelFmhjälpens insamling för Klubbhuset Pelaren. Kalendern är gjord i samarbete med Zevents och Mariehamns Tryckeri.

SENAPSFÖRSÄLJNING
HOS RÖKKA

Julsenapsförsäljningen börjar hos Rökeri Kiosken den 13 december och pågår fram till den 30 december. Hela summan går som vanligt oavkortat till SteelFMhjälpen och Klubbhuset Pelaren. Rökka har sedan starten 2017 varit med och stöttat SteelFMhjälpen genom att sälja sin goda julsenap. Så passa på att köpa en eller flera burkar - till dig själv eller som en gåva till någon du håller kär.

BAKLUCKELOPPIS

Sell-Buy-Rent anordnar bakluckeloppis på parkeringen utanför Blomstringe den 30 december. Passa på att sälj bort gamla grejer som inte används! En plats för dig och din bil kostar 10,00 € och anmälan görs till Sell-Buy-Rent på Skarpansvägen 27 eller telefon: 0400 414497

ÅL STARS 

Den 21 november kommer ÅL Stars att äntra Alandicas stora scen för en kväll med bred underhållning serverad av ett stort antal etablerade åländska artister och band. Artiststallet stoltserar med över 30 musiker i varierande stilar från den åländska populärmusiken. Bland artisterna/banden kan nämnas Ulvens Döttrar, Green Fish, Poporkestern Åland, Quasimondo, Peter Hägerstrands band, Qurres Jazzorkester samt gästande solister som Tony Wikström, Carola Larsson, Johanna Evenson, Nicklas Lantz m.fl. Överskottet från ÅL Stars kommer att gå till SteelFMhjälpens insamling till Klubbhuset Pelaren. Köp din biljett till evenemanget på www.alandica.ax!