Alla intiativ som tas för att samla in pengar till Ålands Barnfond läggs upp här under hösten 2021, och vi hjälper gärna att sprida budskapet och ditt intiativ. Initiativen skall ha som mål att samla in pengar till SteelFmhjälpens utvalda organisation och initiativets skapare är också den som ordnar med det praktiskta kring den egna insamlingen. Vill du veta mer om hur du tar ett initiativ gör en insamling som främjar åländska barns välmående? Ta kontakt med oss!

Bagel Bee Coffee Bar i samarbete med radioshowen Vakna med Steel, säljer mellan 15 november och 23 december två stycken exklusiva frukostpåsar. André har valt ut en påse bestående av tomtelatte, rågfralla och hasselnötsboll medan Elise har valt dirty chai latte, chocolate cookie och rågfralla. Frukostpåsen kostar 8,90 € och 1 € går direkt till Steelfmhjälpens insamling för Ålands Barnfond. Frukostpåsen kommer att sälja under hela dagen, men vill du vakna på ett perfekt sätt rekommenderar vi att köpa denna påse till frukost.

Initiativet SteelFm Lussar är tillbaka igen! Förra året spred personalen på SteelFm sitt ljus till ett flertal olika företag under december månad för att samla ihop pengar till SteelFmhjälpen och Klubbhuset Pelaren. Totalsumman blev då 600 € och iår siktar de på att samla in ännu mer pengar! För att få SteelFm-gänget att lussa för dig och din organisation/företag kontaktar du elise@steelfm.ax. Kostnaden är en valfri summa som betalas in till insamling och vi väljer tillsammans ut ett datum och tid som passar bäst!

Rökerikiosken tillverkar och säljer även i år julsenap till förmån för SteelFmhjälpen och Ålands Barnfond. Ifjol slog de nytt rekord med hela 6013 € insamlat till Klubbhuset Pelaren och vi hoppas såklart igen på att Göran och gänget slår nytt försäljningsrekord. Senapen är limited editon och säljs endast under en bestämd tidsperiod i december månad, så det gäller att vara på hugget så att du inte går miste om denna goda senap. Köp till dig själv eller ge bort till någon när och kör till julklapp?

För femte året i rad ställer Jonas Wilén upp och skapar en tavla i direktsändning. Tavlan är unik och har du tur kanske det blir ett nytt verk i just din samling eftersom att tavlan auktioneras ut efteråt! Vinnande budet ifjol var 1100 € och summan gick direkt till Klubbhsuet Pelaren. I år hoppas vi igen att Jonas Wiléns verk samlar in en liknande summa som Ålands Barnfond kan använda till att utveckla  Min stora dag. Är du intresserad av tavlan skall du hålla utkik under julveckan under fliken Auktioner.