SteelFMHjälpen har blivit en fullkomlig succé där gammal som ung, både på och utanför Åland, följt våra två maratonsändningar från glasburen på torget. Sedan starten 2017 har våra insamlingar bidragit med 210 272 € till organisationer som hjälper Åland och ålänningar. Första året samlade vi in över 65 000 € till Rädda Barnen på Ålands Barnfond och 2018 kunde vi lämna över en check på över 85 000 €  till “ensamma och ekonomiskt utsatta äldre på Åland” via Folkhälsan på Åland. Året därpå samlade vi in över 62 000 € till Matbanken på Åland. År 2020 ställde vi om istället för att ställa in på grund av covid-19. Trots ett tufft år för många samlade vi tillsammans in 38 830 € till Klubbhuset Pelaren och deras kamp mot psykiks ohälsa på Åland!
 

Efter fyra framgångsrika år är det nu dags att skapa ett nytt koncept men bibehålla det positiva år 2021! I år koncentrerar vi direktsändningen och innehållet till fyra eftermiddagar och kvällar i december med start 20 december och med en avslutande uppesittarkväll den 23 december i köpcentret Maxinge. Vi samlar pengar under hela månaden, mer information på steelfmhjalpen.ax

I år kommer vi samla in pengar till Ålands barnfond – min stora dag. Vi är megafonen ut och vi gör jobbet, men det är ni ålänningar som är SteelFmhjälpen. Det är tack vare er som detta har blivit en framgångssaga som gjort skillnad på riktigt. Målsättningen med SteelFmhjälpen 2021 är att sprider kunskap om vilka behov som finns för barn med akuta och kroniska sjukdomar, barn som på olika sätt har en begränsad vardag och som lever lite i det tysta. Vi är övertygade om att detta återigen blir en succé och att det är helt rätt att tänka i nya banor och inte bara gå i gamla spår

 

Steel FM Ab
Blomstringevägen 12, 22150 Jomala
E-post: mail@steelfm.ax
Telefon: 018 16200

SteelFMhjälpen 2020

38 830 € kunde vi trots ett märkligt pandemi-år överlämna till Klubbhuset Pelaren och deras kamp mot psykisk ohälsa. Vi tackar alla artister, partners, bidragsgivare och kunder som gjort detta möjligt!

SteelFMhjälpen 2019
Otroliga 61 597 € kunde vi överlämna till organisationen Matbanken på Åland. Tusen tack till alla som gjort inbetalningar, engagerat sig i initiativ och budat på våra auktioner!

SteelFMhjälpen 2018
82 782 € överlämnades detta år till Folkhälsan på Åland. Tusen tack till alla er som hjälpte oss att hjälpa. Tillsammans har vi gjort stor skillnad för de ekonomiskt utsatta och ensamma äldre som lever på Åland. 


SteelFMhjälpen 2017
Tusen tack till alla er som bidragit till insamlingen detta år. 65 893 € har vi tillsammans på Åland fått ihop för att hjälpa Rädda Barnen och deras barnfond. Detta var startskottet!