header

Tusen tack till alla er som bidragit till insamlingen. Nu är slutredovisningen gjord och 65.893 € har vi tillsammans på Åland fått ihop för att hjälpa barn på vår ö. Tack igen alla som deltagit, ingen nämnd ingen glömd. Tillsammans har vi gjort skillnad.


Här>> kan du läsa vad Rädda Barnen på Ålands ordförande, Petra Brunila sa vid tolvslaget när maratonsändninginge var över.

Steel FM 95.9 kommer under december månad i samarbete med Paf, Ömsen, Eckerö Linjen & Ålandsbanken samla in pengar till Rädda Barnen på Ålands Barnfond.

Alla barn har rätt till en bra barndom. Rädda Barnens Barnfond stödjer barn och deras föräldrar, på Åland, vars inkomster inte täcker det nödvändigaste. Ditt stöd till Barnfonden omvandlas till en julklapp, ett par fotbollskor, en födelsedagspresent, träningsavgift, en cykel eller kanske ett sommarminne för barn och barnfamiljer som lever i ekonomisk utsatthet. Din gåva går oavkortat till barn på Åland. Ingenting går i administrationskostnader hos varken Rädda Barnen eller Steel FM av de medel som kommer in under kampanjen. Läs mer om barnfonden här>>

Insamlingen började den 4 december och avslutas med en direktsänd maratonsändning ifrån en "glasbur" på torgscenen där kulmen blir musikfyrverkerierna under Mariehamn stads nyårsfirande.

Den 64 timmar långa sändningen kommer att ledas av Fredrik Karlström, Peter Grönholm & André Karring.  Den kommer pågå nonstop i nästan tre dygn med start klockan 08:00 fredagen den 29:de december och inte avslutas förrän JoHo-pyros musikfyrverkeri drar igång på nyårsaftonsnatten klockan 23:59:50.
Läs mer om sändningen här>>

Slutredovisningen sker den 3 januari 2018 eftersom det ibland tar några dagar innan pengar som överförs mellan olika bankkonton registreras, särskilt under en långhelg