header

Insamlingshjältar

Här hittar du information om olika företag som på ett eller annat sätt direkt bidrar med medel till Barnfonden.

Turf-gänget på Åland kommer under nyårshelgen motionera och samla zoner och samla pengar! Lyssna mer om eventet i sändningen ifrån torget.
Vill du veta mera om Turfarna på Åland. Besök deras facebook-sida här>>.
 

Vilket fantastiskt initiativ av Freddie Forsman som föreslog och fick alla fullmäktigeledamöter i FInströms kommun att hänga på.

€1200,- direkt in på SteelFMhjälpen och Rädda Barnens Barnfondskonto

Fantastiskt.

SmartPark och Leklandet bidrar med att skänka 5 familjepaket (4pers) till Smart Park samt 10 entrébiljetter till Leklandet som Lotta på Rädda Barnen kan använda och ge vidare till familjer som behöver få tid tillasmmans.

Pro Polish som du hittar på Uppgårdsvägen 24 i Dalbo, ger 10% av all presentkortsfärsäljning fram till jul till SteelFMhjälpen.

Rökerikiosken vill dra sitt strå till stacken och bidrar med att låta ALLA intäkterna från årets julsenapsförsäljning gå oavkortat till Steelfmhjälpen.

Senapsburkarna kostar €6,50,- och förra året såldes över 100 burkar.  Vi hoppas givetvis att ännu fler skall köpa den i år eftersom allt går till Rädda Barnens Barnfond.

Anders Wiklund, VD på Optinova #mågottfabriken uppmanar sina medarbetare att bidra till SteelFMhjälpen och lovar att bolaget kommer dubblerar den insatsen personalen samlar in.

Anders utmanar även alla andra företag på Åland att göra likadan, speciellt de tio största bolagen.
Han säger:
-"För #mågottfabriken är det en självklarhet att även utsatta barn på Åland ska ha förutsättningar att må gott. Därför är vi med på det fantastiska initiativet SteelFMhjälpen, och kommer göra allt vi kan för att dra in pengar med hjälp av personalen samt direkt med donationer från företaget”

Markus Helanders nyaste projekt finns till salu på Mariehamns Bokhandel & på Poporama i Sittkoffs. Skivan kostar €15,- varav €6,- går direkt till SteelFMhjälpen. Låten spelades in i USA under våren (bandet) samt på
Åland i slutet av sommaren (solister och kör, studiotekniker Alexander Lindberg). Solisterna Johanna Grüssner och Carola Larsson liksom gitarristen Andreas Jacobson och kören ”Himlaliv” under ledning av Anders Laine är alla åländska förmågor.

I KLOINK-appen hittar du flera olika erbjudanden ifrån olika företag som skänker en euro/utnyttjad rabatt. Kloink matchar alla erbjudanden med ytterligaer en euro.
Läs mer på KLOINK

Avslutade kampanjer

Fram till den 17 decemeber skänker både Rosenblads Trädgårdsbutik & BlomsterTing hela 10% av all presentkortsförsäljning till SteelFMhjälpen.

På fredag den 8 december skänker Bistro Koppargrytan 20% av all PIZZA-försäljing till SteelFMhjälpen. 

På torsdag och fredag (7-8 december) ger Läderbiten i Sittkoff  5% av hela sin försäljning på stövlar och skor till SteelFMhjälpen.

Silver sponsorer

Övriga samarbetspartners