header

bingo.paf.com

Varje dag under direktsändningen av SteelFmhjälpen LIVE ifrån torgscenen 29-31 december kör vi två Paf-bingon. Spelen börjar klockan 13.30 och 19.30 fredag, lördag och söndag.

Bingospelet är gratis men du måste vara minst 18 år för att spela. I varje bingoomgång kan du vinna ett €200,- euros presentkort till Sparhallen eller S-Market som ensam bingovinnare.
(Är det flera som får bingo samtidigt, så delas vinstbeloppet mellan alla vinnare.)
 
Det här är ett nytt bingospel från Paf och under SteelFMhjälpen är första gången det körs LIVE. Det är alltså  en beta-version så om något inte går som önskat så förbehåller vi oss rätten att annullera ett bingospel eller flera om det uppstår tekniska bekymmer. Risken för det är nog ganska liten.

Bingospelet tar cirka 5 minuter att spela. Och det enda du behöver göra är att registera dig till spelet, luta dig tillbaka och se hur din bingobricka fyller hela brickan. Allt är helt automatiserat.
 
Observera att du får endast ha en bingobricka med i spelet. Registrerar du fler än en bingobricka blir du diskvalificerad. 
 
Så här spelar du Bingo.Paf.Com

  • Logga in via din dator, surfplatta eller mobil, genom att skriva in adressen bingo.paf.com i menyraden i din webläsare. Med det är du inne på anmälningssidan.
  • Byt språk genom att klicka på den engelska flaggan, välj den svenska flaggan så kan du göra registreringen på svenska.
  • Registrera dig genom att fylla i de tomma fälten. Använd inte “auto refill”, skriv alltid i dina kompletta uppgifter när du registerar dig:

 
1.    För- och efternamn
2.    Skriv in ett valfritt alias, ett smeknamn till exempel
3.    Fyll i din e-postadress - det är via den som du blir underrättad om du är en vinnare
4.    Ditt mobilnummer - det räcker att skriva 0457 eller 040, inget +358 behövs
5.    Fyll i koden för bingospelet - som du hör i SteelFM eller hittar här på steelfmhjälpen.ax
6.    Läs reglerna och godkänn dem genom att klicka i boxen.
7.    Klicka på registreringssknappen
 
Med det här är allt klart och du är registrerad och du ser hur lång tid det är kvar tills spelet börjar.
En bekräftelsekod är skickat till den e-post du uppgett. Om du klickar vidare till andra sidor eller “tappar bort” sidan - då kan du klicka på länken i e-posten och du får fram bingosidan igen!

För att spela på Paf gäller att man skall vara minst 18 år gammal.
Det gäller även på detta gratisspel. 

Lycka till