Auktionerna är över för den här gången. Totalsumman blev:
 18.566 €

Nu värmer du mera än någon annan om du budar hem denna kamin! Hela beloppet går raka spåret till Folkhälsan på Ålands Äldrefond.
Varje gång du tänder en brasa så kom ihåg att du med hjärtat har värmt många behövande också.

En riktigt bra kamin när värme och matlagning behöver samsas! Perfekt i villan eller stugan, en trygghetsfaktor vid elavbrott och sträng kyla.
 
Värmekällan håller fyr i kaminen, kom in till butiken och kolla om du tvivlar, det här är en riktigt bra produkt.  Värde €2809,- (!) 
Se mer om kaminen på Värmekällans Facebook>>

Auktionen avslutad
vinnande bud €1500,-

Karrböle Jaktlag
vill stöda SteelFMhjälpen genom att skänka en hel dags rådjursjakt någon passlig dag under säsongen oktober-december 2019.

Lämpligt för alla men kanske speciellt för företag som vill bjuda kunder eller samarbetspartners på en äkta åländsk naturupplevelse utöver det vanliga.
Vi har tillgång till superfina marker, hundar och jaktledare och står även för fällavgifter och en enklare lunch i vår jaktkåta i samband med jakten. Detta erbjudande är lämpligt för 4-5 personer (kan diskuteras).
Så ta tillfället i akt och låt marknadsföringsbudgeten ge både Era kunder och allas våra äldre ett så stort leende på läpparna som möjligt.

Vinnande bud: €1000,-

Eckerö Golf skänker två spelrätter och två medlemskap för år 2019 till SteelFMhjälpen och vår onlineauktion. Totalt värde €760,-

Vinnande bud: €580,-

Karlssons Infra Ab erbjuder dig att buda på en stor grävmaskin en hel arbetsdag  (8 timmar inklusive förare) samt två lass jord eller grus, du väljer (gäller på fasta Åland).
Du vet vad du behöver ha gjort och Karlssons Infra fixar jobbet. Paketet har ett värde på över €1000,- och som du vet går alla intäkter i SteelFMhjälpens auktioner oavkortat till Äldrefonden

Vinnande bud : €1001,-

Samla företaget, föreningen eller kompisgänget (upp till 50 personer) och åk med en privat buss med chaufför från Williams Buss till Stockholm över en dag.
Bussen blir er, en valfri lördag under år 2019.
Givetvis sker båtresorna med Eckerö Linjen och om så önskas kan Eckerö Linjen hjälpa till med förslag på aktiviteter/program.
Värde ca €1000,-
(måltider ombord ingår inte)
Vinnande bud: €1000,-

Ålandhotels & Kvarter5 skänker ett ”Lyxpaket” för 2 personer med följande innehåll till SteelFMhjälpen:
Boende en natt i Superior dubbelrum på hotell Pommern, bubbel och choklad på rummet, en avsmakningsmeny på Kvarter5 med dryck och frukost morgonen efter. (Värde runt 420€)

Vinnande bud€400,-

Smyckesdesigner för en dag. Lev ut din designerdröm och låt oss hjälpa dig!
 
I samarbete med SteelFMhjälpen auktionerar vi ut Guldvivas guldsmedsverkstad inklusive guldsmeder för en dag. Utgående från dina tankar och funderingar planerar vi tillsammans ett valfritt smycke, och så får du tillverka det själv under vår handledning, eller så gör vi det åt dig.

I auktionen ingår handledning och arbete från idé till färdigt smycke. (Beroende på material, mängd och stenar kan dessa tillkomma till självkostnadspris.)  

Vinnande bud : €750,-

Rockoff festivalen skänker ett VIP-paket till SteelFMhjälpens onlineauktion. Paketet innehåller dagsbiljetter samt trerättersmeny på restaurangläktaren till FYRA personer onsdagen den 24 juli 2019 när Nazareth spelar.
(dryck ingår inte)

Festivalpasset till Rockoff 2019 finns till försäljning på Select Mariehamn öppet 24h eller online här>>
- Den perfekta julklappen
- Specialpris tom 31 december. 

Vinnande bud : €370,-

Succén är tillbaka!. En av de "hetaste" objekten i vår onlineauktion förra året var att du kunde få Ålands egen kändiskock MICKE BJÖRKLUND ifrån Smakbyn hem till dig (på fasta Åland) och tillaga en tre rätters middag för sex personer.  
(vinnande bud 2017 : €980,-)

Vinnande bud: €850,-

Tallink Silja önskar bidra till SteelFMhjälpens onlineauktion med en Två-huvudstäders-kryssning (48h) i Deluxe-klass inklusive specialfrukost med Silja Line (Symphony / Serenade). Läs mer om kryssningarna här>>

Värdet på kryssningen är upp till €723,- och gäller för 1-2 personer.

Vinnande bud : €500,-

En annan av fjolårets attraktivaste erbjudanden återkommer igen. Vad sägs om en semesterupplevelse utöver det vanliga, på hemmaplan. Du får om du vinner budet en resa  för fyra personer att njuta av i maj-juni 2019 till den vackraste skärgården i världen.

I paketet ingår att du tillsammans med tre andra personer får en exklusiv transport med Ålands Sjöräddningssällskap r.f. fantastiska Svante G tryggt, snabbt och säkert till Restaurang Glada Laxen på Bärö.

Där väntar Henrik med en kulinarisk middag och kvällen avslutas sedan med att du kan utforska och uppleva en del av Ålands härligaste skärgård följt av övernattning för alla fyra i två dubbelrum, givetvis ingår frukost. (hemresan fixar du själv med Alfågeln)

Vinnande bud: €500,-

ÅLAND II- Handgjorda utemöbler ifrån den åländska skogen -
Alandia Limfog Ab i Mörby, Hammarland skänker två stycken gediget handgjorda ålandsproducerade däckstolar med fotpallar tillverkade efter gamla principer till SteelFMhjälpens onlineauktion. Armstöden är något förstorade så att man lätt kan placera t.ex. tallrikar och glas på dem och naturligtvis är alla skruvar och bultar rostfria.
Värde för bägge stolar är €480,-
Läs mer om stolarna på www.aland2.com

Vinnande bud: €550,- (!!!)

JYSK Åland skänker två kvalitetsmadrass med pocketfjädrar 205/m². Inkl. 4 cm tjock bäddmadrass med tvättbart stretchöverdrag och kärna av polyeterskum, samt ben till SteelFMhjälpens andra online auktion
Värde över €450,-

Auktionen avslutad
vinnande bud : €455,-

Hotell Arkipelag skänker en övernattning i deras deluxe svit för 2 personer till SteelFMhjälpen. I rummet finns bland annat jacuzzi, badrockar, tofflor, skilt sovrum med dubbelsäng och stor möblerad balkong med en hänförande utsikt över havsviken utanför hotellet. Därtill kommer det finnas en flaska Moet som välkomstbubbel på rummet.
Kvällsbastu med inomhuspool och Ålandsfrukost ingår självklart i paketet.
Värde på detta är €520,- 

Auktionen avslutad
Vinnande bud : €300,-

Beauty by Kristel Åland (mera känd som CoCo Nails Åland) skänker tolv enfärg gellacks behandlingar, värde 540€ (alltså 12x€45). Behandlingen tar cirka en timme per gång.
Beuty By Kristel Åland  finns på Nygatan 9B, huset bakom företagsbyrån

Auktionen avslutad
vinnande  bud : €490,-

Återigen har vi fått en tavla målad i SteelFMhjälpens direktsändning gjord av fantastiska Jonas Wilen
Beskrivning på tavlan kommer medfölja. Notera alla detaljer, djupet, tanken och finesserna. Tavlan kan bli din. Om du vinner budet!

Vinnande bud: €1000,-

Luciagruppen under ledning av Catherine Frisk-Grönberg skänker ett uppträdande till SteelFMHjälpens online auktion. 

Uppträdanden kan nyttjas när som helst under år 2019  enligt överenskommelse med  gruppen. Repertoaren kan anpassas enligt tillfälle och uppträdandet är ca 30 minuter långt. Passar t.ex födelsedags, examensfest, företagstillställningar eller som en annorlunda överraskning. Uppträdandet sker på Åland  

Vinnande bud €100,-

Avancia skänker ett Årskort för träning på deras gym på Torggatan och Neptunigatan till SteelFMhjälpens onlineauktion. Det totala värdet på detta är €708,- (€59/månad) Så passa på nu och ge dig själv eller någon annan ett hälsosamt 2019.

Vinnande bud: €450,-

Sjöfartens Dag ger fem anmälningsavgifter till Mercy Ships Race den 8 maj 2019 till SteelFMhjälpen.
Arrangörerna bakom Sjöfartens Dag är glada och stolta över att utöka samarbetet med Mercy Ships. Nytt för 2019 är att du dagen före Sjöfartens Dag kan springa eller gå 5 eller 10 kilometer. Anmälningsavgiften, €50,-/person, går i sin helhet till Mercy Ships och deras verksamhet. Start och målgång sker vid Alandica. Efter loppet bastu och pool på Hotell Arkipelag.
Lägg ett bud på alla fem anmälningsavgifter (värde minst €250,-) och utmana din personal, eller dina kompisar på ett välgörenhetsrace som gör skillnad

Vinnande bud : €150,-

Folkhälsan på Åland skänker en ÄVENTYRSDAG till SteelFMhjälpens auktion. Äventyret sker på deras stuga utanför Lervik på en ö som de kallar Talatta.

Där finns bastu samt fiskeutrustning och Folkhälsan erbjuder sig arrangera ett upplägg där ca sex personer får en härlig vistelse (eventuellt övernattning om man vill), med tre rätters middag, bastu & transport. 

Vinnande bud: €310,-

Mariehamns Seglarförening r.f  deltar i årets SteelFMhjälpen-insamling med att de skänker en unik "Säsongsbiljett för en båt", till vår online auktion.

Vinnande bud av denna biljett har möjlighet att ha sin båt tryggt i MSF:s gästhamn under hela säsongen 2019, Biljetten är värd ca. €600,- och inkluderar ström under säsongen maj-oktober. Biljetten är unik eftersom att de annars endast säljer biljetter till gästande båtar per dygn. 

Vinnande bud: €600,-

Kenneth på dsignGarden samt Mulle & Dan på Rosenblads Trädgårdsbutik i samarbete auktionerar ut en trädgårdskonsultation med tillhörande växter,jord &gödsel (presentkort) till ett totalvärde på minst €500,- Tack För att ni hjälper oss hjälpa

Vinnande bud  €450,-:

Konstnärern Mikael Pennanen överräckte en tavla till SteelFMhjälpen under hans vernisage på Indigo tidigare i höst. Tavlan kommer avtäckas och hängas upp fredagen den 29 december (strax efter klockan 12:00) i SteelFMhjälpens glasbur på torget. VÅgar du buda redan nu?
Storlek : 90*120

Vinnande bud  €500,-

Mariehamns Kontorsmaskiner (MKAB.com) har skänkt ett fantastiskt data/skrivar-paket till SteelFMhjälpen

Värde över €1900,-

Passa på att förnya din maskinpark hemma eller på kontoret, samtidigt som du gör skillnad för äldre på Åland..

Paketet innehåller:
Dell Latitdue 5591
Intel Core I7-8850H (Max. 4.30 GHz, 9M, 6C)
16 GB Internminne
512 GB M.2 Sata hårddisk
Nvidia Geforce MX 130 2 GB Grafikkort
15.6" FHD (1920x1080) skärm
Windows 10 Pro
3 års Next Business Day garanti


Brother MFC-9330
- Spara tid med höga utskriftshastigheter på 22 sid/min i svartvitt och färg.
- Färgutskrift med upplösning på upp till 2 400 x 600 dpi
- Spara papper med automatisk dubbelsidig utskrift 
- Flexibel pappershantering med pappersfack för 250 ark och ett sidomatningsfack för enstaka ark
- Snabbare och säkrare trådlös anslutning med 802.11n, anslutning till nätverket via inbyggt  ethernet eller anslutning till datorn med höghastighets-USB 2.0
- Smidig mobilanslutning möjliggör utskrift .

 

Vinnande bud: €1200,-

ROCKOFF festivalen skänker FYRA stycken pass till sommarens stora festival till SteelFMhjälpens andra onlineauktion. Festivalpassen kostar €99,-/st således är värdet €396,-. Passa på att köp fyra pass nu, pengarna går in på Folkhälsan på Ålands äldrefondskonto.

Auktionen är avslutad
vinnande  bud : €410,-

40Eckerö Linjen erbjuder dig att buda på ett "Bara-vara-Spa-paket" för två personer.

Koppla av och hitta sinnesro på nya Havsbaden Spa & Resort i Grisslehamn. Bada i någon av anläggningens 13 pooler, testa ångbastun, torrbastun, aromabastun eller ljusterapibastun. Njut av en härligt lång brunch, afternoon tea eller sitt ner i mysiga restaurangen Gastro eller Pescaria Alberto då kvällen kommer emot.
SPA-PAKET BARA VARA, innehåller 

  • Båtresa t/r
  • Övernattning
  • Frukost
  • Morgonrock och tofflor
  • Entré till SPA
  • 3-rätters middag
Värde ca €300,-

Auktionen ständ
vinnande  bud : €410,-
WELLNESSkonsulten, Mjuk & Len samt Lymfstationen
Skänker en "Må bra påse" till SteelFMhjälpen, personen som bli ägare at denna påse kommer garanterat att få ett väldigt skönt 2019.  Den innehåller  behandlingar, massager hudvårdsprodukter och godsaker. Alla ingredienser för att skapa fantastiska förutsättningar för kropp och knopp. Värdet är över över €390,-
Mjuk&Len plussar på med en korg full med smink och en ansiktsbehandling totalt värde ca €250,- (sammanlagt värde ca €640,-)
 

Vinnande bud : €350,-

Shell Select Mariehamn skänker ett tvättkort laddat med 37 st biltvättar till ett värde av €995,- euro till SteelFMhjälpen.

Biltvättarna gäller fram till den 31.12.2019. Alltså kan man tvätta bilen minst tre gånger per månad. Dygnet runt dessutom. Gott Nytt År.

Vinnande bud : €350,-

Paf Casino Mariehamn skänker en "Egen Pokerkväll" till SteelFMhjälpens online auktion. Eget bord, dealer, välkomstbubbel, spelskola, förfriskningar och tilltugg är bara en del i spänningen. Paf adderar dessutom en prispott på €300,- så värdet på kvällen är över €750,-

Ta chansen att tillsammans med kollegorna eller kompisgänget ta steget in i den mytomspunna pokervärlden. Last Man/Woman standing gäller, den som till slut har allas spelmarker har vunnit och får en tjusig pokal att ta med hem och rätten att skryta inför kollegor/vänner för lång tid framöver

*Vinnaren av auktionen kontaktas av Paf Casino veckan efter nyår för att boka detaljerna kring eventet, pokerkvällen skall ske under första kvartalet 2019 och är för max 10 personer. 18 års åldersgräns
 

Vinnande bud: €350,-

Mariehamns stad skänker en  häftig och annorlunda upplevelse till SteelFMhjälpens onlineauktion

Delta i tävlingen Tall Ships Races 2019 ombord på det norska fartyget Statsraad Lehmkuhl, som en av 150 praktikanter ombord.
Segla med den tremastade barken från Ålborg i Danmark till Fredrikstad i Norge och lär känna ungdomar från olika länder. Starten går den 6 juli och fartygen beräknas nå fram den 11 juli.
Det finns inget krav på förhandskunskaper inom segling, men du ska vara mellan 15-25 år för att få komma med. ca Värde 570euro, i priset ingår alla måltider ombord. Läs mer om äventyret här>>
(Resorna till Ålborg och från Fredrikstad tillkommer och bekostas av budgivaren).

Vill du se mer om livet som trainee på Statsraad Lehmkuhl? Här>>  hittar du bilder och berättelser från åländska Lovisa Sundlöfs resa sommaren 2018. 
 

 Vinnande bud : €130,-

Bo Torgé kom in med en tavla till SteelFMhjälpen som vi nu lägger ut på vår online auktion.
Storlek 70*90

Vinnande bud: €100,-

Budbilsservice skänker en Dräger 3820 Alkotest till SteelFMHjälpen. Du kan nu buda på den i vår onlineauktion. Värdet är ca €300,-
Alla inkomna medel går oavkortat till SteelFMhjälpen.

Vinnande bud: €275,-


Havsvidden Resort erbjuder ett svithus samt ett harmonipaket för två personer .Huset är fullt utrustade för boende året runt. Alla är individuellt inredda i en öppen planlösning med dubbelsäng, soffhörna och pentry, samt badrum med bastu och badkar. Varje Svithus har en rymlig terrass mot havet.

I harmonipaket ingår

  • eftermiddagskaffe mellan 14-16:00 med hembakta godsaker, ost och dryck.
  • På kvällen avnjuter ni en 3-rätters middag som vårt duktig köksteam har komponerat med säsongens primörer.
  • Nästa morgon ingår givetvis frukost
Vinnande bud   €430,-

VVS Kylcenter skänker en STIGA SLM 3648 AE
till SteelFMhjälpen och du kan buda på den redan nu..
Gräsklipparen är batteridriven med uppsamling, bakutkast och mulchingfunktion.
- DRIVS AV ETT 48 V BATTERI
- EJ SJÄLVGÅENDE
- KLIPPBREDD PÅ 34 CM
- GRÄSUPPSAMLARE PÅ 35 LITER 
läs mer om den här>>
Värde €380,-
 

Vinnande bud : €250,-

Hos Rosenblads Trädgårdsbutik på Västra utfarten kan du se och köpa dessa Turkiska handgjorda lampor för €450,- men du kan även buda på ett exemplar här.
Tack Rosenblads för att ni hjälper oss hjälpa.

Vinnande bud: €270,-

HP Kyla & Värme skänker en  elektronisk toalettsits till SteelFMhjälpen. Den rengör skonsamt och miljövänligt med varmt vatten och torkar med luft samt håller alltid toasitsen varm, om du så vill. Mängder med finesser.
(Värde ca €600)

Auktionen stängd
Vinnande bud : €170,-