Ålcom hjälper oss hjälpa Matbanken på Åland r.f i #steelfmhjälpen genom att Ålcoms mobilkunder kan sms:a MAT (spelar ingen roll om det är stora eller små bokstäver) till nummer 16481
När du gör det skänker du 2 euro per sms till Matbanken. Insamlingen pågår till den 31 december. 
(Fungerar bara med Ålcom abonnemang)

Orkla har beslutat att skänka produkter till Matbanken under år 2020 via SteelFMhjälpen till ett värde som motsvarar €3000,- 

För tredje året i rad kommer Rökerikiosken tillverka, förpacka och sälja världens godaste senap och skänka alla intäckter till SteelFMhjälpen. Tusen tack Göran


Jonas Wilén besöker buren i år igen och kommer tillbringa några timmar med oss. Återigen kommer han måla en tavla som vi sedan auktionerar ut till förmån för Matbanken på Åland

Återigen hjälper Optinova #mågottfabriken oss att hjälpa. Ett initiativ är att de kommer stå och steka våfflor utanför glasburen den 30.12 klockan 20-23. Frivillig betalning och allt går till Matbanken.

Optinova kör en ”Waste-Free” lunch kampanj till förmån för SteelFMHjälpen och Matbanken. Nu utmanar vi andra bolag/myndigheter att hänga på i denna 10 dagars kampanj. Ditt företag/myndighet betalar in 1.50 €/person/dag till SteelFMHjälpen som har med sig egen lunch från rester. Är ni på i stödet för att fler på Åland skall mågott?

Du hänger väl med på Nyårsruset i sammarbete med Ålands Motionsförbund. Deltagaravgiften går oavkortat till #SteelFMhjälpen och Matbanken på Åland r.f.
Förra året inbringade loppet ca €1500,-
Tillsammans gör vi skillnad.

Idag fick vi det här meddelandet ifrån vår fantastiska SteelFMhjälpen-hjälte. Vill du hjälpa till? Gör som Jona, ta kontakt.

I år kommer ljudet ifrån SteelFMhjälpens glasbur på torget förstärkas och förbättras. Vi är jätteglada att berätta att Zevents kommer leverera ljudet över torget i Mariehamn under hela vår marathonsändningen samt inför Mariehamn stads nyårsfyrverkerier. Det är tackvare sponsorer som Zevents och övriga som vi kan göra detta evenemang möljjigt. Tack för att ni tror på oss och hjälper oss hjälpa..  

I år kommer du kunna sälja dina prylar du inte längre behöver genom Ålands köp och sälj. Det är Ålands största försäljningsgrupp med nästa 13.000 medlemmar, är du inte redan medlem, ansök redan idag. Lägg upp ditt objekt i albumet med SteelFMhjälpen logan, sätt ett pris, eller låt folk buda. När varan sedan blir såld ska köparen visa ett kvitto (eller print screen) på sin betalning till Matbanken på Ålands konto i ÅAB FI08 6601 0010 5864 93  (BIC AABAFI22)

All försäljning, kontakt, hämtning, leverans och dialog, sker mellan säljaren och köparen.
Hoppas du vill säja mycket och att du som köper verkligen känner att pengarna kommer gå till behövande.
Tack för att ni hjälper oss hjälpa.