SteelFmhjälpen Auktioner 2020 

Auktionerna för SteelFmHjälpen 2020 är nu klubbade och du kan se de vinnande buden nedan. Känner du igen budet och misstänker att det är ditt? Betala då in det vinnande budet genom vår betalningssida (som företagare kan du begära faktura) så fort som möjligt så vi kan redovisa insamlingen. Tack och grattis alla budvinnare!

Hotell Adlon pool 2

FISKEGUIDNING

Buda hem ett härligt fiskeguidningspaket från DonningFishing för fyra personer. Vi fiskar efter öring, gädda eller abborre. Lunch, fika och all utrustning som behövs ingår!
 

VINNANDE BUD: 360 €

Hotell Adlon pool 2

TAVLOR AV
LEILA ÖHMAN

Konstnären Leila Öhman skänker två stycken tavlor i förmån till SteelFMhjälpens insamling för Klubbhuset Pelaren. Dessa unika tavlor kommer tillsammans så passa på att lägga ett bud innan den 31 december kl 10:00!
 

VINNANDE BUD: 60 €

SANDLÅDAN

Trade It Åland i samarbete med Andersons Ombyggnad auktionerar i samarbete med SteelFmhjälpen ut en Sandy sandlåda inklusive montering. Sandlådan går enkelt att vika ihop, och när du viker upp den finns två stycken bänkar på sidan. (Sand ingår ej)

VINNANDE BUD: 175 €

HÄLSOWEEKEND

Fma Laura Vauras donerar en minnesvärd hälsoweekend i Casa de Laura i Saltvik för två personer fre-sön 5-7.2.2021. Helgen passar för er som vill komma igång med hela hälsan och få en kickstart på det nya året. I programmet ingår träning för hela kroppen, hälsosam vegetarisk mat och workshops kring hälsofrågor samt avslappning. I helgen ingår logi två nätter, all mat, fem träningspass, bastu, Bemer-behandlingar och massor med pepp.


VINNANDE BUD: 500 €

MIDDAG MED MICKE

Succén är tillbaka för fjärde året i rad. Micke Björklund från Smakbyn kommer hem till just dig (gäller fasta Åland) och tillaga en tre rätters middag för sex personer. Detta är en auktion man inte vill gå miste om, så lägg ett bud.

VINNANDE BUD: 600 €

NATT PÅ HJORTÖ

Hjortö är drömstället för dig som tycker om att njuta av sjöutsikt och solnedgångar, bada, simma, fiska, promenera, ro eller paddla. Stugor finns i Hjortö, Saltvik, en naturskön plats vid en skyddad havsvik ca 30 km från Mariehamn. Vi skänker i förmån för SteelFMhjälpen 2020 en natt i Stuga 6 eller 8. Presentkortet du budar på kan användas fram till midsommarafton 2021. Läs mer om oss på www.hjorto.com.

VINNANDE BUD: 200 €

WEEKEND PÅ BÄRÖ

En semesterupplevelse utöver det vanliga, på hemmaplan! Lägg ditt bud på en resa i Ålands skärgård för fyra personer att njuta av i maj-juni 2021. I paketet ingår att du tillsammans med tre andra personer får en exklusiv transport med Ålands Sjöräddningssällskap r.f. till
Restaurang Glada Laxen på Bärö.


Där väntar Henrik med en kulinarisk middag och kvällen avslutas sedan med att du kan utforska och uppleva en del av Ålands härligaste skärgård följt av övernattning för allihopa i två dubbelrum, givetvis ingår även frukost. (hemresan fixar du själv med Alfågeln).

VINNANDE BUD: 600 €

ÄPPELDEKORATIONER

Ett jättestort järnäpple som har plats för en stor marschall eller varför inte två små? Samt ett litet dekorativt järnäpple för inomhusbruk auktioneras ut av Smedens i Geta i förmån till Steelfmhjälpens insamling. Mycket fina dekorationer till denna mörkatid!

VINNANDE BUD: 240 €

YAMAHA EL-PIANO

Music Shop på Åland, butiken som alltid hjälper oss på SteelFm med alla våra mikrofoner, kablar och konstiga tillbehör - Skänker ett Yamaha P-45B Elpiano med stativ till SteelFMhjälpens insamling. 


VINNANDE BUD: 375 €

Hotell Adlon pool 2

LAMPA & BLOMMOR

Rosenblads Trädgårdsbutik skänker en rejäl lampa (70 cm i diamter och 72 cm)  samt en blomsterprenumeration till SteelFmhjälpens insamling. I blomsterprenumerationen ingår 3 säsongsbuketter med hemleverans. 


VINNANDE BUD: 210 €

BILTVÄTTAR

Shell Select på Åland skänker 30 stycken Perfect Tornado biltvättar till förmån för SteelFmhjälpens insamling för Klubbhuset Pelaren. Vill du ha en riktigt ren och fräsch utsida på din bil 2021, buda då hem detta perfekta tvättpaket!

VINNANDE BUD: 500 €

Hotell Adlon pool 2

VIP-PAKET 2021 

Rock Off Festival skänker till vår aukrion ett VIP paket inför festivalen sommaren 2021. Paketet innehåller fyra endagars biljetter till måndagen 26 juli då grymma D-A-D samt superhypade Battle Beast spelar, samt trerättersmeny för 4 personer på restaurangläktaren. 

VINNANDE BUD: 250 €

Hotell Adlon pool 2

NATT I KLIPPHUS 3

Fastighetsaktiebolaget Klipphus 3 auktionerar i samarbete med SteelFmhjälpen ut en lyxig och härlig natt i Klipphus 3 under off peak season med ett toalt värde av 539€. Njut av utsikten och den åländska naturen när den är som bäst och buda hem denna övernattning i förmån för Klubbhuset Pelaren!

VINNANDE BUD: 550 €

ROBOTGRÄSKLIPPARE

FRÅN AB LANTBRUK

Lantbruk.ax sponsrar i förmån för SteelFMhjälpen och Klubbhuset Pelaren en auktion där den som sätter det vinnande får en Viking MI 632 P robotgräsklippare med ett värde av 2400 €! Klippytan är 4000 m2 och klipparen har givetvis utbytbara klippblad. Batterikapaciteten är hela 194 Wh.
 

VINNANDE BUD: 1650 €

Hotell Adlon pool 2

TRÄNINGSPAKETET

Avancia auktionerar ut 12 månaders fri träning där allt ingår (gym, nyckelgym, gruppträning och virtuell gruppträning) och dessutom 3 st PT-träffar inklusive en konsultation i förmån för vår insamling. Investera i dig själv och lägg ett bud! Avancia är Ålands största träningsaktör och erbjuder två st gym med ett mycket brett gruppträningsschema med ca  200 st pass i veckan både instruktörsledda och virtuella. 

VINNANDE BUD: 550 €

TESTA TESLA

Anders Wiklund skänker en fulladdad Tesla till SteelFmhjälpens insamling! Den som budar hem denna fulladdade Tesla får köra den under tre hela dygn. Ett riktigt bra tillfälle att skänka pengar till välgörenhet och samtidigt få ett smakprov av att köra grönt, hållbart och kraftfullt!


VINNANDE BUD: 230 €

TAVLA AV
JONAS WILÉN

För fjärde året i rad ställer vår favoritkonstnär Jonas Wilén upp skapar en tavla under vår direktsändning. Notera alla detaljer, djupet, tanken och finesserna. Den här tavlan är unik, vinnande budet ifjol låg på 1250 €. Det här blir det sista objektet som går under klubban på SteelFMhjälpens auktion den 31 december innan kl 10:00.

VINNANDE BUD: 1100 € 

Buktalar Beppe kommer till ditt företag, dagis eller skola och uppträder ca 30 minuter. Buda hem denna unika chans nu!
 

VINNANDE BUD:  100 €

unnamed

SÄSONGSBILJETT FÖR BÅT HOS MSF

Mariehamns Seglarförening r.f  deltar i årets SteelFMhjälpen och skänker en unik "Säsongsbiljett för en båt". Vinnande bud av denna biljett har möjlighet att ha sin båt tryggt i MSF:s gästhamn under hela säsongen 2021 (maj-oktober). Biljetten inkluderar ström. Biljetten är unik eftersom att de annars endast säljer biljetter till gästande båtar per dygn.

VINNANDE BUD: 680 €

LYXPAKETET

Hotell Pommern och Kvarter5 (Ålandhotels) skänker ett lyxpaket för två personer till SteelFMhjälpens auktion. Värde ca 450 €. I Lyxpaketet ingår: en natt för två i superior-dubbelrum på hotell Pommern inkl. frukost, välkomstpaket på rummet, 3-rättersmeny på Kvarter5 med dryck 

VINNANDE BUD: 450 €

Hotell Adlon pool 2

MILWAUKEE-SET FRÅN HOLMBERGS 

Holmbergs bidrar med ett Milwaukee M18 FPP6C2-502B maskinpaket till SteelFmhjälpens insamling! Paketet innehåller slagborrmaskinen M18 FPD2, slagskruvdragaren M18 FID2, cirkelsågen M18 CCS, tigersågen M18 CSX, vinkelslipen M18 CAG samt lampan M18 T LED. Levereras komplett med 2st 5,0 Ah batterier, laddare och mjuk väska.

VINNANDE BUD: 1060 €

Hotell Adlon pool 2


BASTUKVÄLL MED POOLARNA

Adlon Pizzeria och Sportsbar (Ålandhotels) vill i förmån för SteelFMhjälpen och Klubbhuset Pelaren skänka ett bastupaket som inkluderar en bastukväll tillsammans med 10 stycken av dina vänner. Det ingår givetvis poolbad samt pizza och dryck från Adlon Pizzeria och Sportsbar!

VINNANDE  BUD: 260 €