Trade It Åland auktionerar till förmån för Ålands Barnfond ut ett Palmako Emilia växthus på 8,2 m2 värde hela 3020 €! Glase är härdat och 4mm tjockt, stommen grå och av mpregnerat trä  samt innehar automatisk vädringslucka i glas. Passa på att buda hem detta stiliga växthus och samtidigt så bidrar du till ett gott ändamål, varför inte buda hem det till julklapp till någon du håller kär? I det vinnande budet ingår inte montering.

KLUBBAT BUD: 2000 €

Aland Advanced Water Technology auktionerar ut ”Lilla Stugpaketet” till förmån för Steelfmhjälpen. Lilla Stugpaketet är speciellt framtaget till stugägare som har en grävd eller borrad brunn där vattnet inte är drickbart. Med lilla stugpaketet går det att göra det odrickbara vattnet drickbart med hjälp av el eller solcellsanläggning. Mer info om lilla stupaketet finns att läsa på aawt.ax. Detta reningssystem har ett värde av: 1000 €

KLUBBAT BUD: 600 €

Succén är tillbaka för femte året i rad! Kocken och influensern Michael Björklund kommer hem till just dig (gäller fasta Åland) och tillagar en tre rätters middag för upp till sex personer. Detta är en auktion som ifjol klubbades för 600 € och absolut något som man inte vill gå miste om. Bjud bra till förmån för Steelfmhjälpen och Ålands Barnfond! Fotografi av Jacob Sjöman.

KLUBBAT BUD: 650 €

Åk på en trevlig kryssning med tre av dina vänner. Eckerö Linjen auktionerar ut  en nöjeskryssning på M/S Eckerö för fyra personer. Resan startar med Williams Buss från Bussplan. På utresan serveras en  3-rätters (valfri) meny i a’ la carte-restaurang Rospiggen, och på tillbakavägen kan ni  njuta av underhållningen i baren. Vid ankomst till Eckerö står bussen och väntar på att köra er tillbaka till Mariehamn. Åk på en trevlig kryssning med tre av dina vänner. Värde cirka 230 €.

KLUBBAT BUD: 200 €

Adlon Pizzeria och Sportsbar (Ålandhotels) vill till förmån för SteelFMhjälpen och Ålands Barnfond skänka ett bastupaket som inkluderar en bastukväll tillsammans med 10 stycken av dina vänner. Det ingår givetvis svalkande poolbad samt mumsig pizza och dryck från Adlon Pizzeria och Sportsbar en våning upp! 

KLUBBAT BUD: 400 €

Ålands Sjöräddningssällskap auktionerar ut ett sjösäkerhetspaket till förmån för Ålands Barnfond, till ett värde av 320 €. ÅSRS arbetar mycket mot barn och utbildning i vår frivilliga verksamhet, därför ligger årets auktionsinitiativ extra nära hjärtat och vi vill gärna bidra till en bättre morgondag för Ålands barn och ungdomar. Känn dig säker på Ålands hav, samtidigt som du bidrar till ett riktigt gott ändamål och Ålands Barnfond. 

Auktionspaketet innehåller: ett årsmedlemskap för 2022 hos Ålands Sjöräddningssällskap, en specialflytväst som är utvecklad för tuffa förhållanden, en Rescue nalle, en vattentät låda för känslig elektronik och tre stycken multiluvor.


KLUBBAT BUD: 200 €

Avsluta eller inled året med en ren och glänsande bil! Shell Mariehamn auktionerar ut 30 stycken Perfect Tornado biltvättar till förmån för Steelfmhjälpens insamling. Värdet av dessa biltvättar uppstiger 1197 €, så bjud ordentligt till förmån för Ålands Barnfond.

KLUBBAT BUD: 500 €

Greentech Bilvård auktionerar till förmån för Ålands barnfond ut en helrekond av bilen. Det ingår rengöring av både insida och utsida, polering, vaxning, motortvätt och behandling av plastdetaljer! Rengöringsprocessen utförs helt utan högflourerande ämnen vilket innebär skonsammare för miljön. Var med och få bilen fin samtidigt som du bidrar till en bättre miljö och välgörenhet.  Värdet för denna behandling är ca 290€. Gäller endast personbilar.
 

KLUBBAT BUD: 230 €

Välkomna på grissafari till Nygårds Skogsgrisar! Buda hem en timme safari med häst och vagn för åtta personer till förmåna för Ålands Barndfond. Ni kommer få möjlighet att åka med gårdens hästar Tindra och Pärla för att se på och hjälpa till att mata grisarna. Under turen får ni också veta allt om livet på en grisgård och hur det fungrear med utegrisar. Ta med dina vänner på denna mysiga tur på landet och samtidigt bidra till vår insamling. Grissafarits värde är ca. 140 €

KLUBBAT BUD: 120 €

Guldviva auktionerar ut det första diamantsmycket gjort i den populära Hjärtlig-serien. Det är ett Hjärtlig L i återvunnet 18K guld med en 0,05 carat briljantslipad ECO Natural diamant från svenska Edwardsson. Varje diamant är certifierad och spårbar, med komplett kompensering av all klimatpåverkan. Till hängsmycket medföljer även en 45 cm pansarkedja i 18K. Totala värde av detta smycket är 945 € så bjud bra till förmån för Ålands Barnfond!

KLUBBAT BUD: 480 €

För femte året i rad har konstnären  Jonas Wilén målat Steelfmhjälpen-tavla i direktsändning den 22 december. Vinnande budet ifjol var 1100 € och summan gick då direkt till Klubbhuset Pelaren. Nu är årets tavla klar och vi öppnar upp för stora bud av denna unika tavla! KLICKA HÄR för att se när Jonas själv berättar om sin tavla.

KLUBBAT BUD: 750 €

Rosenblads Trädgårdbutik vid Västa utfarten tillsammans med Steelfmhjälpen  auktionerar ut 100 stycken Thuja occ. Brabant samt en pall barkmylla (51 säckar à 40 liter) till förmån för Ålands Barnfond.

Thuja Brabant är en robusta barrväxt som är väldigt lämplig som häckväxt, räkna med 2,5-3 plantor/meter. Thujan är lättskött och trivs bra under de flesta förhållanden bara den inte får för torrt. Perfekt tillfälle att i vår jordförbättra med barkmylla från Hasselfors Garden och därefter plantera denna häck! Dessa 100 Thujor & 1 pall med barkmylla har ett värde av 1350 €.


KLUBBAT BUD: 700 €

Steel Fm Ab auktionerar ut en fullt fungerande och besiktad Citroën C2! Bilen har fungerat som företagsbil och har varit med om många äventyr genom åren. Bilen är manuell växlad, inte mycket körd med, äter 95:ans bensin, har två dörrar+baklucka och har plats för 4 personer. I det vinnande budet ingår bra sommar och vinterdäck. Intresserad att buda? Gör det! Säljes i befintligt skick.
 

KLUBBAT BUD: 910 €

Nu är det tid för att buda hem en effektiv rullvarmkompost vid namn Jora JK 125L! Bila Ab skänker till förmån för Steelfmhjälpens insamling denna omtyckta kompostor. Denna 2 facks-kompost passar perfekt  för ett mindre hushåll och är mycket enkel att använda och förvandlar smidigt ditt matavfall till den finaste kompostmyllan. Värdet på denna kompost är 499 € så bjud ordentligt för Ålands barn!

KLUBBAT BUD: 300 €

Dygnskryssa med nya Viking Glory till förmån för Ålands Barnfond! Viking Lines nya flaggskepp Viking Glory anländer i början av år 2022 – åk med på en kryssning utöver det vanliga! I kryssningen för två personer ingår en Seaside-hytt, 4-rätters middag i restaurang Kobba, lunch och en guidad rundvandring på fartyget. Ombord på flottans härliga nykomling väntar ett dygn fyllt av matupplevelser, shopping och unikt programutbud! Värdet på denna kryssning är ca 500 €.

KLUBBAT BUD: 700 €

Silverskär Islands auktionerar ut ett dygns övernattning på Sviskär för 1-4 personer. Välkommen att njuta av stillheten på Sviskär! AUktionsvinnarna hämtas av Sviskärs värd vid Silverskärs hamn och efter en kort båtfärd angör ni Sviskärs brygga. Eremitkojan med fyra bäddar står bäddad och iordningsställd för er vid ankomst, men ingen mat eller dryck finns på plats, förutom baskryddor, te, kaffe och socker m.m. Stugan är utrustad med husgeråd, gaskylskåp, gasspis samt utegrill. En egen strandbastu finns att använda fritt. Auktionensvärde är 410 €.

KLUBBAT BUD: 400 €

Betong Grejer auktionerar till förmån för Ålands Barnfond ut en staty som också kan användas som fontän. 'Rebeka' är tillverkad på Åland och handgjuten samt målad av företaget själv. Höjden på statyn är 140 cm och vikten 65 kg. Hon går utmärkt att ha ute året runt och blir garanterat något som piffar upp din trädgård! Värdet på denna staty är 200 €.

KLUBBAT BUD: 100 €

Inled året med att skämma bort dig själv, i två timmar! Salong La Bella auktionerar ut en special behandling i förmån till Steelfmhjälpen och Ålands Barnfond. Två timmar av egen tid. Behandlingen börjar  med en härlig massage i 30 minuter, följt av en ansiktsbehandling som inkluderar färgning av  både fransar och bryn. Tidpunkt för behandlingen är valfri och bestäms i samverkan med Salong La Bella. Värdet på denna härliga behandling är 135 €.

KLUBBAT BUD: 110 €

Investera i dig själv, det absolut bästa sättet att hålla sig frisk och hålla sin hälsa i skick! Avancia auktionerar till förmån för Ålands Barn ut 12 månaders fri träning där allt ingår. Gymma på två gym, nyckelgym, brett gruppträningsschema med cirka 200 pass både med instruktörer och virtuellt. Dessutom ingår också tre stycken PT-träffar inklusive en konsultation.  Träna, träffas och trivs på Avancia! Paketets värde är 962 €.

KLUBBAT BUD: 540 €

Middag för tre tillsammans med Mark Levengood till förmån för Ålands Barnfond, kan det bli bättre?! Middagen avnjuts på Boquerian där ni tillsammans får avnjuta deras tapasmeny.

Förrätten är Boquerian-bricka med tre sorters ostar, charkuterier, oliver med mera och inkluderar även champagne. Huvudrätten inkluderar fyra valfria snacks eller tapas från tapasmenyn och två valfria drycker. Efterätten väljer du också helt fritt från menyn och där ingår även kaffe med avec. Datumet för middagen enligt överenskommelse. Middagens värde är 400 € men upplevelsen ovärderlig.


KLUBBAT BUD: 600 €

Hotell Pommern och Kvarter5 (Ålandhotels) skänker till förmån för Ålands Barnfond och Steelfmhjälpen ett lyxpaket för två personer. I Lyxpaketet ingår det en härlig natt för två i superior-dubbelrum på hotell Pommern i Mariehamn, paketet inkluderar också en komplett frukost, välkomstpaket på rummet och 3-rättersmeny på Kvarter5 med dryck. Värde på detta paket uppstiger till ca 450 €.
 

KLUBBAT BUD: 400 €

RockOff Festival auktionerar ut ett VIP-paket till festivalen 2022. Fyra en-dagars biljetter till onsdagen 27 juli då bland annat fantastiska Stiftelsen spelar. I paketet ingår även en trerättersmeny för alla fyra personer på restaurangläktaren. Mer information fås vi budstopp. Värde på denna auktion är cirka 380 €.

KLUBBAT BUD: 200 €

Buda hem en lyxig övernattning i dubbelrum för två, inklusive trerätters middag och frukost på Björnhofvda gård i Eckerö. En upplevelse utöver det vanliga! Kom och upplev naturen och skärgården i en engelsk/ åländsk inspirerad miljö där du har tid att slappna av och njuta. Datum och tid för övernattningen kommer du överens med värdparet Hans och Jackie (ej 20.6-20.8). Värdet på denna lyxövernattning är 320 €

KLUBBAT BUD: 400 €

Kommentator-Karring auktionerar tack vara sin samarbetspartner HÅWE-Bil ut en unik chans att få självaste André Karring till dig och ditt evenemang! André är en multitalang så vare sig det gäller att hålla i ett barnkalas, kommentera en hockeymatch eller vara konfrencier så fixar han det. Tiden som André är till ditt förfogande är upp till fem timmar. I priset ingår resan till och från evenemanget (på fasta Åland) men eventuell ljudutrustning står budvinnaren för. Värdet är ca. 500 €.

KLUBBAT BUD: 500 €

Nu har du chansen att få äga en alldeles egen läderportfölj eller varför inte ge bort den i julklapp? Saijas Bil & Båtinredning auktionerar ut en handsydd och egendesignad läderportfölj i vegetabiliskt garvat läder. Lädret kommer från Tärnsjö Garveri och inuti väskan hittar du två öppna fack. Storleken är B:38cm H:28 D:9cm. Väskans värde är 450€ Tack Saijas Bil & Båtinredning för ditt bidrag till årets Steelfmhjälpen.

KLUBBAT BUD: 250 €

Mariehamns Seglarförening deltar i årets SteelFmhjälpen och skänker en unik säsongsbiljett för en båt. Vinnande bud av denna auktion har möjlighet att ha sin båt tryggt i MSF:s gästhamn under hela säsongen 2022 (1 maj-31 oktober). Biljetten inkluderar också ström. Biljetten är unik eftersom att de annars endast säljes dygnsbiljetter till gästande båtar.

KLUBBAT BUD: 360 €

Steelfmhjälpens guldsponsor Ab Lantbruk skänker en Mustang braskamin till förmån för insamlingen. Passar perfekt till hemmet eller stugan! Kaminen är i svart stål med glaslucka. Storlek 28,6 x 28,6 x 91,4 cm, vikt 54 kg och värmekapacitet 5,5 kW. Värdet av denna braskamin är 299 €.

KLUBBAT BUD: 200 €