TACK ALLA SOM BUDAT! VI KONTAKTAR DE SOM LAGT VINNANDE BUDET.

Alla inkomna pengar går oavkortat till Emmaus Ålands insamlingskontot för kriget i Ukraina.


 

TEAMBUILDING HOS ALAND SHIPPING ACADEMY
Kom på teambuilding hos Aland Shipping Academy. Paketet "Basic" auktioneras ut till förmån för Steelfmhjälpens och Emmaus Ålands Ukraina insamling. Ni som upplever denna dag använder överlevnadsdräkt, gör gruppövningar i vattnet, räddar varandra samt tar er upp i en livflotte osv. Vågor, vind och regn kommer att utlovas. Denna teambuilding dag varar 2 timmar inklusive dusch och bastu efteråt. Detta paket har ett värde av 590 € och ni kan vara upp till 14 personer som deltar.
VINNANDE BUD: 200 €

LUFTRENARE DAIKIN MC55W FRÅN HP KYLA & VÄRME

Unna dig själv frisk och ren luft i hemmet. HP Kyla & Värme auktionerar ut denna luftrenare från Daikin till förmån för insamlingen. Luftrenaren rensar luften från smuts och damm och ser till att det tillbaka kommer ut frisk luft. Denna moderna luftrenare har ett värde av 499 €, så lägg ett bud och stöd samtidigt våran insamling för Ukraina.

VINNANDE BUD: 250 €

ÅDSAFARI FRÅN ÅDANS VÄNNER

Ådans Vänner välkomnar dig med på en upplevelse där du på nära håll får uppleva de ruvande ådorna i deras Ådkoloni på Båtskären. Du får lära dig om holmarnas rika historia som lotsplats, gruva, havsfyr och numera vindkraftpark. Förstås också historier om ådorna som häckar på platsen, om projektet och om insatserna för att ådorna och ungarna skall överleva den farliga häckningsperioden. Läs mer HÄR! Ådsafarit tar cirka tre timmar, inkluderar åtta personer samt fika. Inom maj-juni 2022. Värde av 450 €.

VINNANDE BUD: 170 €

BILTVÄTTAR FRÅN SHELL MARIEHAMN

Shell Mariehamn bidrar med 25 stycken Perfect Shine biltvättar till ett värde av 698 €. Detta till förmån för Steelfmhjälpens och Emmaus Åland Ukraina-insamling. Varför inte inleda våren med en skinande ren bil?! Buda hem dessa biltvättar och bidra samtidigt till en god sak.
 

VINNANDE BUD: 220 €

ELEKTRONISKA VIKING MA339 FRÅN LANTBRUK.AX
Buda hem denna elektroniska gräsklippare från Lantbruk.ax så är du redo att klippa gräset inför säsongen 2022! Modellen är en Viking MA339 och en elektronisk gräsklippare på 36V med 37 cm klippbredd, klipphöjdsjustering i fem olika steg mellan 30-70 mm samt en uppsamlare på 40 liter. Lämplig för gräsmattor upp till 300 m². Vad väntar du på? Lägg ett bud till förmån för insamlingen. Värde ca. 200 €
VINNANDE BUD: 130 €