top of page

Initiativ 2021

Tillsammans hjälps vi åt att hjälpa

InitiativMall (4).png

Rökerikioskens julsenap

Rökerikiosken tillverkar och säljer även i år julsenap till förmån för SteelFmhjälpen och Ålands Barnfond. Ifjol slog de nytt rekord med hela 6013 € insamlat till Klubbhuset Pelaren och vi hoppas såklart igen på att Göran och gänget slår nytt försäljningsrekord. Senapen är limited editon och säljs endast under en bestämd tidsperiod i december månad, så det gäller att vara på hugget så att du inte går miste om denna goda senap. Köp till dig själv eller ge bort till någon när och kör till julklapp?

97131188-E4wMq.png

Fornföreningen Fibula

I år fick vi besök av Fornföreningen Fibula under Steelfmhjälpens livesändning. Under dagarna 21-22 december visade de  showfighter och hur livet såg ut på vikingatiden. Samtidigt samlade de in pengarna till Ålands Barnfond, min stora dag. Samlanlagt på dessa två dagar samlade de in hela 1777 € - vi är så imponerade! Tack Fornföreningen Fibula för att ni är med och hjälper! 

97286030-UjK8A.png

IWA säljer Steelfmhjälpen bakverk

Iwa Konditori och Café i Maxinge Center och i city sålde under december månad härliga och fint lila Steelfmhjälpen-bakverk till förmån för Åland Barnfond.
För varje såld bakselse skänkte de 1 € direkt till insamlingen och projektet Min Stora Dag. Totalsumman för sålda bakverk under denna ridsperiod blev hela 287 € vilket vi tackar ödmjukast för!

97265794-KgWHz.png

Julkonsert

Rabarber Sångensamble sjöng julsånger i St:Mikaels kyrka, Finström för ett frittinträde som sedan skänktes till Steelfmhjälpens insamling till förmån för Ålands Barnfond. Totalsumman blev hela 300 €, detta är helt fantastiskt och tusen tack för ert initiativ!

97319256-5j5nB.png

Ålcom insamling

Stort tack till Ålcom som under en period i december gav sina kunder möjlighet att SMS:a in sina bidrag till insamlingen. En ut av de som bidragit hade möjlighet att vinna en Samsung Galaxy Tab A7 och lotten föll på Isabell! Stort grattis och tack Ålcom, ert initiativ drog in 325 € till Ålands Barnfond!

97256090-m3lEW.png

Chokladaskar

Svea Wiklund sålde under november och december Marabous Paradis-askar till förmån för Ålands Barnfond. Svea fick ihop 48 € sammanlagt och Sveas pappa Anders Wiklund dubbla försäljningen, så totalsumman blev 96 €! Tusen tack Svea för detta!

97271988-6pnbo.png

Våffelfest med Optinova

Optinova Åland anordnade en våffelfest till förmån för Steelfmhjälpens insamling under lördagen den 18 december utanför Maxinges södra entré. Våfflorna kostade ett valfritt bidrag till Ålands Barnfond och totalsumman för detta initiativ blev 508 €. Vi är så imponerade av ert initiativ Optinova men också alla ålänningar som bidragit med en slant!

97226205-A0qvM.png

Tomtehoppet

Årets tomtehopp som Agility.ax anordnade drog in hela 190 €! Tusen tack till föreningen men också alla hundägare som valde ett skänka en slant till Steelfmhjälpens insamling till förmån för Ålands Barnfond. Ni är guld värda!

97127250-6cIzp.png

Pernies Piercing & Beauty

Pernies Piercing & Beauty deltog i Steelfmjälpen genom sitt initiativ där 5% av varje behandling gick till insamlingen till Ålands Barnfond, min stora dag. Initiativet startade den 1 december och samlade totalt in 55 €. Tack Pernilla för din insats! Hos Pernies Piercing & Beauty på Ålandsvägen 32 - kan du bland annat pierca dig, fixa dina fransar och ögonbryn eller varför inte göra en tandblekning? Du kan även köpa presentkort att ge bort i julklapp.

97264946-JkdCV.png

Testa Brandsläckare med Ömsen & Hamsafe

Ålands Ömsesidiga försäkringsbolag i samarbete med Hamsafe ordnade brandsläckarkontroll i Maxinge. För endast 5 € kunde du få din brandsläckare kollad. Alla pengar som samlas in under de tre timmarna gick oavkortat till Ålands Barnfond, totalsumman blev 220€. Tack Ömsen och Hamsafe för ert initiativ till årets SteelFMhjälpen!

97115499-maxIr.png

Försäljning av Betong Grejer

Företaget Betong Grejer sålde mellan den 20 november och 11 december sina betong skulpturer och figurer på olika julmarknader runt om på Åland. Under denna tidsperiod sålde de 172 figurer vilket resulterade i 344 € till insamlingen! Wow och tusen tack Betong Grejer, vi är väldigt imponerade!

97044773-FRrr9.png

Presentkort hos ProPolish

ProPolish skänkte även i år 10 % av totalsumman på sina sålda presentkort under perioden 1-23 december 2021 till SteelFmhjälpens insamling till förmån för Ålands Barnfond. De lyckades samla in 236 € på detta initiativ. Tusen tack Conny!

97069744-Z1hVY.png

Insamling hos Sviby Daghem

Sviby daghem samlade iår in pengar till förmån för Ålands Barnfond! De fem olika avdelningarna samlade totalt in  275 € som går direkt till Ålansd Barnfond. Tusen tack alla föräldrar, personal och barn som skänkt en slant!

InitiativMall (3).png

Steel Fm Lussar

Initiativet SteelFm Lussar är nu avslutat för detta år och vi tackar alla de organisationer och företag som bjöd in oss att lussa för dem! Vi samlade in över 1000 € som går direkt till Ålansd Barnfond, exakt summa återkommer vi med eftersom det var många privatpersoner som skänkte en slant till vår bössa som behöver räknas hos banken! Tack tack tack!

97264950-IEcmU.png

Välgörenhetskonsert

Tisdagen den 28 december hölls välgörenhetskonserten TILLSAMMANS. Lucas Gustavsson med vänner bjöd in till en kväll med härlig musik och textläsning av olika slag i St Görans kyrka. Under kvällen samlade de in pengar till bland annat Steelfmhjälpen. Totalsumman som skänkte till insamlingen var 472 €. Medverkade under kvällen var: Staffan Lindström, Tracey Nyholm, Linus Dahlblom, Julia Valkeapää, Sofia Eriksson, Linn Weman, Heidi Hendersson, Beppe Lantz, Gunilla Nilsson, Andreas Sarling, Annie Lahti, Edvard Nordlund, Fredrik Holmström, Gölby Fiddlers, Fredrik Mattsson, Guy Karlsson och Lucas Gustavsson.

97295745-BzfzJ.png

Raketförsäljning hos Elvaruhuset

Vår granne Elvaruhuset skänker 20% av sina försäljningsintäkter på raketer (den 30 och 31 december 2021) till SteelFmhjälpens insamling för Ålands Barnfond. Så passa på att köpa dina raketer inför årets nyårsfirande hos Elvaruhuset, så är du samtidigt med och hjälper sjuka åländska barn!

Kopia av AuktionerMall (1).png

Frukostpåsar hos Bagel Bee Coffee Bar

Bagel Bee Coffee Bar i samarbete med radioshowen Vakna med Steel, sålde mellan 22 november och 23 december två stycken exklusiva frukostpåsar. André har valt ut en påse bestående av tomtelatte, rågfralla och hasselnötsboll medan Elise har valt dirty chai latte, chocolate cookie och rågfralla. Det blev en mycket jämn kamp in i det sista med både fula och ofula knep. Ställningen den 23 december slutade med 43-43, alltså lika vilket vi förståss är glada över eftersom pengarna går till Ålands Barnfond. Försäljningen av frukostpåsarna samt Bagel Bees egna insamlingsbösssa och donation slutade i en totalsumma på 200 €! Tack Andreas och Christel för detta!

97226198-EjoIm.png

Presentkort hos Wellness Konsulten

WELLNESS-konsulten på MIRUM kroppsvård var med och bidrog till SteelFmhjälpen och insamlingen till Ålands Barnfond, Min stora dag.

 

WELLNESS-konsulten har allt för din hälsa, produkter och behandlingar för en hälsosam insida & utsida! 10% av all presentkortsförsäljning under 1 december till 22 december gick till Steelfmhjälpens insamling. Tack Diana för detta!

InitiativMall (5).png

Jonas Wilén målar

För femte året i rad ställde Jonas Wilén upp och skapade en tavla i direktsändning. Tavlan är liksom tidigare unik. Årets tavla autkionerades ut den 23 december och gick till en lycklig ägare för 750 €!

97295736-eut0x.png

Jessica Erikssons bok

Jessica Eriksson säljer sin bok "Tro på dig själv" till förmån för Ålands Barnfond! Boken kostar 20 € inkl. moms och under Steelfmhjälpens insamling går 5 € oavkortat till Ålands Barnfond.
Boken "Tro på dig själv" ger dig vägledning utan pekpinnar. Ett praktiskt redskap i vardagen och bekräftelse att du inte är ensam i din situation. Förutom i vardagen kan den komma till nytta på ditt arbete, i studiesyfte och i andra sammanhang. Övningarna i verktygsboxen kan du göra själv, tillsammans med någon eller i grupp. En tidlös bok som är ämnad för att ge redskap för ett ökat välbefinnande. Att förena nytta med nöje är en början till något bättre. Tillsammans gör vi skillnad.

97146887-CjGQz.png

Däckbyten av Michael Salin

Michael Salin var ute i god tid med sitt årliga initiativ där han bytte till vinterdäck på bilar för en valfri summa. Hela 485 € samlade han in detta år och det är en summa som går direkt till vår insamling för Ålands Barnfond. Vi är mäkta imponerade och säger såklart tusen tusen tack!

97286034-3lyb1.png

Sponsorsim hos Ålands Simförening

Ålands Simförening arrangerade den 22 december sitt årliga sponsorsim till förmån för våran insamling! Detta år samlade de in hela 900 € vilket är helt fantastiskt, wow! 

bottom of page